Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lohan wijt gebrek aan werk aan fans

Shownieuws

Lindsay Lohan wijt haar gebrek aan werk aan haar fans. "Als mensen mijn privéleven met rust zouden laten, had ik waarschijnlijk al een goede rol te pakken."

Lindsay Lohan geeft haar fans de schuld van haar gebrek aan werk. "Als mensen mijn privéleven met rust zouden laten, had ik waarschijnlijk al een goede rol te pakken. Maar al die gestoorde fans en die kletspraat werkt afleidend", legt de actrice uit aan het Amerikaanse entertainmentprogramma E! News.

Tegen Lohan, die sinds 2007 niet meer in een film heeft gespeeld, werd deze maand een arrestatiebevel uitgevaardigd, omdat er twijfels waren over de vraag of ze zich wel hield aan de voorwaarden van haar proeftijd. Kort daarop werd het bevel, dat verband houdt met haar veroordeling voor cocaïnegebruik, rijden onder invloed en roekeloos rijgedrag, echter weer ingetrokken.

De 22-jarige actrice zegt te leren van haar verleden, maar wil er niet te lang bij stilstaan. "Ik wil doorgaan. Ik zou graag mijn eigen liefdadigheidsorganisatie willen hebben. Ik wil in potentiële Oscarfilms spelen, films schrijven en produceren."

Lohan denkt haar dromen, waar ze al vanaf haar 4e jaar aan werkt, te kunnen verwezenlijken als mensen haar niet veroordelen en beschuldigen van verwend, onprofessioneel en ondankbaar gedrag. "Want dat is gewoon niet zo", besluit ze.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen