Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Coldplayfans krijgen live-cd gratis bij concert

Shownieuws

Coldplay gaat gratis live-albums weggeven tijdens zijn concerten. Dat meldt de band vrijdag. Het album 'LeftRightLeftRightLeft' wordt vanaf 15 mei uitgedeeld.

Coldplay gaat gratis livealbums weggeven tijdens zijn concerten. Dat heeft de Britse band vrijdag bekendgemaakt via de website. Het album 'LeftRightLeftRightLeft' wordt vanaf 15 mei uitgedeeld.

Iedere fan die een concert van Coldplay bijwoont, krijgt het schijfje mee naar huis. Op 'LeftRightLeftRightLeft' staan negen live-uitvoeringen van bekende Coldplay-nummers als 'Viva la vida', 'Clocks' en 'Fix you'. De tracks zijn opgenomen tijdens verschillende concerten van het Britse viertal.

De schijfjes worden uitgedeeld bij elke show die de Britten nog geven in het kader van hun 'Viva la vida'-tour. De eerstvolgende show van Coldplay is op 15 mei in Florida. Op 9 en 10 september staat het viertal in het Nijmeegse Goffertpark.

Volgens de Britten is de cd een blijk van waardering naar iedereen die de band steunt. "Optreden is waar we gek op zijn. Dit album is een bedankje voor onze fans, diegenen die ons een reden geven om op te treden."

Fans die hun favoriete band op een festival zien, hebben pech. De uitdeelactie geldt niet voor festivals. Wie niet naar een show gaat of Coldplay alleen op een festival hoort spelen, kan 'LeftRightLeftRightLeft' vanaf 15 mei gratis downloaden van de website.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen