Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BN'ers betuigen steun aan slachtoffers Apeldoorn

Shownieuws

Ook uit bekend Nederland komen de reacties op het Koninginnedagdrama binnen. Gordon, Wolter Kroes en Frans Bauer betuigen steun aan slachtoffers en nabestaanden

Ook uit bekend Nederland komen de reacties op het Koninginnedagdrama in Apeldoorn binnen. Onder anderen Gordon, Frans Bauer en Wolter Kroes betuigen via hun websites steun aan de slachtoffers en nabestaanden.

"Wat voor iedereen een feestelijke dag had moeten zijn is geëindigd in een drama voor iedere Nederlander", schrijft Bauer. De zanger uit Fijnaart steekt ook de koninklijke familie een hart onder de riem. "Mijn gedachten en medeleven gaan in eerste instantie uit naar de slachtoffers en alle nabestaanden. Maar ook naar onze koningin en alle leden van de koninklijke familie".

Gordon laat weten dat hij na het annuleren van het Toppers-concert op het Museumplein in Amsterdam naar huis in Blaricum is gereden om het nieuws te volgen. Gordon is 'diep aangeslagen', leert zijn website. De zanger hoopt dat 'de Nederlandse bevolking zich realiseert wat een groot nationaal drama zich heeft afgespeeld'.

Niet alleen de Toppers haalden donderdag een streep door hun optreden, ook artiesten als Guus Meeuwis, Ilse DeLange, Kane en Wolter Kroes besloten niet op het podium te stappen. "Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen vrolijk zingend op het podium te staan", schrijft Kroes. De 'Viva Hollandia'-zanger zou het publiek toezingen in Amsterdam, Utrecht, Putten en Ermelo. "Ik hoop de optredens snel in te halen, maar nu zijn andere zaken belangrijker. We zullen deze dag niet snel vergeten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen