Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Take That en Robbie Williams schrijven boek

Shownieuws

Robbie Williams is een samenwerking aangegaan met Take That. De zanger schrijft samen met zijn voormalig bandmaatjes een autobiografisch boek.

Robbie Williams is een samenwerking aangegaan met Take That. De zanger schrijft samen met zijn voormalig bandmaatjes een autobiografisch boek. Dat meldt de Britse krant The Sun dinsdag.

De autobiografie bestaat uit twee boeken. In 'Then', zoals het eerste deel heet, worden herinneringen opgehaald aan vroeger. Het tweede boek, 'Now' genaamd, staat in het teken van het heden.

Volgens Jonathan Wild, manager van de groep, zijn de zangers erg verheugd over 'Then' en 'Now'. "Ze liepen al een tijd rond met het plan voor een boek", legt hij uit. "Belangrijk was wel dat de timing en het creatieve idee klopten."

Take That werd in 1990 opgericht. De Britse boyband bestond toen uit Robbie Williams, Mark Owen, Gary Barlow, Jason Orange en Howard Donald. Zes jaar later gingen de bandleden ieder hun eigen weg. Williams had de band de zomer daarvoor al verlaten, om een solocarrière te starten. Sinds 2005 timmert de groep weer aan de weg, weliswaar zonder Williams.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen