Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen paparazzi in politierapport over val Madonna

Shownieuws

In het politierapport dat werd opgemaakt nadat Madonna zaterdag van haar paard was gevallen wordt met geen woord gerept over uit de bosjes springende paparazzi.

(Novum/AP) - In het politierapport dat werd opgemaakt nadat Madonna zaterdag van haar paard was gevallen wordt met geen woord gerept over uit de bosjes springende paparazzi. De zangeres beweert dat haar paard schrok van een fotograaf, waarna ze van het beest viel.

In het rapport staat alleen dat de Queen of Pop van haar paard is gevallen en met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis is gebracht. Onduidelijk is of de 50-jarige zangeres het met de politie over de paparazzi heeft gehad.

Volgens haar woordvoerder blijft Madonna bij haar verhaal over de opspringende fotografen. "Is het niet belachelijk dat de fotografen ontkennen dat ze bij de val waren, terwijl er verschillende foto's zijn?", vraagt de woordvoerder zich hardop af.

Madonna viel zondag in de Hamptons in New York van haar paard. Een fotograaf die kiekjes schoot nadat de zangeres van het beest was gevallen -volgens hem gebeurde dat enige tijd na het ongeluk-, betwist het verhaal van de Queen of Pop. Volgens Thomas Hinton was alleen Madonna's goede vriend Steven Klein met een camera in de buurt van de zangeres toen ze viel.

Aan de val hield Madonna volgens haar woordvoerder slechts enkele lichte kneuzingen en blauwe plekken over. In 2005 maakte de zangeres een hardere smak. Toen brak ze drie ribben, haar sleutelbeen en een hand na een val van haar paard.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen