Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Floortje Dessing met reisprogramma naar BNN

Shownieuws

Floortje Dessing stapt per direct over van Llink naar BNN. Zo kan ze 3 op Reis blijven maken. Het reisprogramma wordt een samenwerking tussen beide omroepen.

Floortje Dessing stapt per direct over van Llink naar BNN. Zo kan ze het programma 3 op Reis blijven maken. Het reisprogramma wordt een samenwerking tussen beide omroepen en is vanaf 13 september weer op de buis. Dat hebben BNN en Llink bekendgemaakt.

Dessing noemt de samenwerking 'het beste van twee werelden'. "Ik ben heel blij met mijn overstap naar BNN. Ik vind het een leuke club waar ze altijd veel aan reisprogrammering hebben gedaan. Dat we dat nu samen gaan doen vind ik geweldig. Niet alleen omdat 3 op Reis daarmee gered is maar ook omdat het klikt tussen mij en BNN. Daarnaast ben ik blij dat Llink nog steeds inhoudelijk betrokken blijft bij het programma." Wie de andere gezichten van het reisprogramma worden, is nog niet bekend.

Volgens Patrick Lodiers, voorzitter van BNN, is '1 en 1 soms echt drie'. "Sinds de oprichting in 1998 is reizen een belangrijke pijler van BNN. Floortje is inmiddels de belichaming van alles wat daarmee te maken heeft." Ook de algemeen directeur van Llink, Tanja Lubbers, kijkt uit naar de samenwerking met de jongerenomroep. "We zijn blij dat we op deze manier 3 op Reis hebben kunnen behouden en dat we onze Llink-idealen kunnen blijven uitdragen in het programma."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen