Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britse actrice (22) pleegt zelfmoord

Shownieuws

De 22-jarige Britse actrice Stephanie Parker heeft dit weekeinde een einde aan haar leven gemaakt. Ze speelde in de serie Belonging op BBC Wales.

De 22-jarige Britse actrice Stephanie Parker heeft dit weekeinde een einde aan haar leven gemaakt. Dat meldt de BBC, die jarenlang de dramaserie Belonging uitzond waarin Parker speelde.

Het lichaam van Parker werd zaterdag gevonden door een voorbijganger bij Pontypridd, in het zuiden van Wales. De actrice had zichzelf opgehangen.

Vanaf 15-jarige leeftijd vertolkte Parker de rol van Stacey Weaver in Belonging. Donderdag zond de Welshe tak van de BBC de laatste aflevering van de dramaserie uit.

De uitvoerend producent van de serie herinnert zich Parker als een zeer getalenteerde actrice. "Op haar vijftiende kwam ze met een heel kleine rol in Belonging. Ze maakte zo'n indruk op iedereen dat ze een steeds grotere rol kreeg en een belangrijk personage in de serie werd." Parker speelde een tienermoeder die worstelde met de opvoeding van haar dochter.

De manager van de actrice zegt dat iedereen geschokt is door Parker's dood. "Onze gedachten zijn bij haar familie, dit is erg triest."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen