Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Actrice Patsy Kensit trouwt voor vierde keer

Shownieuws

Patsy Kensit heeft voor de vierde keer iemand haar eeuwige trouw beloofd. De Britse actrice stapte zaterdag in Londen in het huwelijksbootje met dj Jeremy Healy

Patsy Kensit heeft voor de vierde keer iemand haar eeuwige trouw beloofd. De Britse actrice stapte zaterdag in Londen in het huwelijksbootje met dj Jeremy Healy. Onder anderen popster Simon Le Bon en actrice Elizabeth Hurley woonden de plechtigheid bij, zo meldt de Britse omroep BBC.

Kensit trouwde eerder met Dan Donovan van de band Big Audio Dynamite. Ook gaf ze haar jawoord aan Simple Minds-zanger Jim Kerr en aan Liam Gallagher van Oasis. Kensit is behalve van haar huwelijken vooral bekend van haar rollen in Britse televisieseries. Momenteel speelt ze in de BBC-serie Holby City.

De 41-jarige Kensit kent Healy, die in de jaren tachtig-band Haysi Fantayzee zat, sinds haar tienerjaren. De twee verloofden zich in 2007. Een eerder geplande huwelijksceremonie afgelopen zomer werd nog afgeblazen.

De Britse heeft twee zoons. Uit haar huwelijk mat Kerr werd haar eerst zoon James geboren. Haar andere zoon Lennon, vernoemd naar John Lennon, kreeg ze met Gallagher.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen