Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fotograaf betwist verhaal Madonna over val

Shownieuws

Madonna is niet van haar paard gevallen omdat het beest schrok van paparazzi. Een fotograaf beweert dat er geen fotografen in de buurt waren toen ze viel.

Een fotograaf die foto's van Madonna maakte nadat ze zondag van haar paard was gevallen in de Hamptons in New York, betwist het verhaal van de zangeres over de val. Thomas Hinton gelooft niet dat ze van haar paard is gevallen omdat het beest schrok van uit de bosjes springende paparazzi, zoals haar woordvoerder naar buiten bracht. Dat vertelt de freelance fotograaf aan de New Yorkse krant Newsday.

Hinton denkt niet dat er fotografen in de buurt van Madonna waren toen zij viel. "Als een fotograaf haar paard heeft laten schrikken, denk ik dat die foto's nu al wel ergens zouden zijn opgedoken", verklaart hij. "Het zou wel heel ver gaan om verboden terrein te betreden en een paard te laten schrikken. Dan zou de politie inmiddels toch ook wel op zoek zijn naar een fotograaf."

Zelf nam Hinton kiekjes van Madonna toen ze met haar goede vriend Steven Klein zijn stallen te paard verliet, maar zou zijn vertrokken toen bleek dat het moeilijk was om in de dichtbegroeide bossen op het landgoed van Klein goede foto's te maken. Hij keerde echter terug toen hij vernam dat er een 50-jarige vrouw van haar paard was gevallen, zegt hij, en maakte vervolgens plaatjes van Madonna die een ambulance in werd gedragen.

Madonna werd na haar val naar een ziekenhuis vervoerd. Nadat bleek dat ze slechts enkele lichte kneuzingen en blauwe plekken had opgelopen, mocht de 50-jarige zangeres het hospitaal weer verlaten. In 2005 viel Madonna ook al van haar paard. Ze brak destijds drie ribben, haar sleutelbeen en een hand.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen