Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Susan Boyle maakt indruk op idool Elaine Page

Shownieuws

Elaine Page heeft haar bewondering uitgesproken voor Britain's Got Talent-sensatie Susan Boyle. Die had Page eerder genoemd voorafgaand aan haar optreden.

Musicalactrice Elaine Page heeft zondag haar bewondering uitgesproken voor Susan Boyle, de 47-jarige Schotse die vorige week voor een sensatie zorgde bij de talentenjacht Britain's Got Talent. "Met haar optreden heeft ze de harten gestolen van iedereen die het heeft gezien, ook het mijne", zei Page voor de BBC-radio.

Dat een onopvallende verschijning als Boyle over een prachtige zangstem kan beschikken, houdt de gemoederen in Groot-Brittannië en daarbuiten nu ruim een week bezig. Miljoenen mensen zagen haar vertolking van 'I dreamed a dream' uit 'Les Misérables' inmiddels op televisie of internet.

Toen de werkloze en ongetrouwde Boyle voorafgaand aan haar optreden door de jury werd gevraagd hoe bekend ze wilde worden, zei ze: "Zo bekend als Elaine Page." Deze 60-jarige West End-veterane, die onder meer in 'Cats' en 'Evita' speelde, loofde Boyle zondag door haar een 'rolmodel voor iedereen met een droom' te noemen. "Misschien moeten we een duet opnemen", suggereerde ze verder. "Ik wens je alle succes en hoop dat je de finale haalt."

Page is de laatste in een reeks sterren die hun enthousiasme hebben getoond voor het optreden van Boyle. Onder anderen Oprah Winfrey, Demi Moore en Paul Potts, de op het eerste gezicht onwaarschijnlijke winnaar van Britain's Got Talent van 2007, gingen haar voor.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen