Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gezinsuitbreiding voor Wouter Bos

Shownieuws

Wouter Bos is voor de derde keer vader geworden. Zaterdagavond om 18.34 uur beviel zijn vrouw Barbara van Joppe. "Moeder en zoon maken het goed", liet Bos weten

Wouter Bos is voor de derde keer vader geworden. Zaterdagavond om 18.34 uur beviel zijn vrouw Barbara van Joppe. Het is de eerste zoon voor de PvdA-leider, die al twee dochters heeft, Iris en Jula.

"Moeder en zoon maken het goed. Dat geldt zelfs voor de trotse vader", schrijft de minister van Financiën op zijn weblog. "We hebben de betrokkenheid die velen tijdens de zwangerschap hebben getoond, erg op prijs gesteld. De komende tijd willen wij graag privé van ons gezin genieten", meldt de 45-jarige Bos.

Wouter Bos is gehecht aan zijn privacy. Vorig jaar bepaalde de Amsterdamse rechter dat roddelblad Weekend vierduizend euro schadevergoeding moest betalen aan de vicepremier, nadat het blad foto's van zijn gezin had geplaatst. De rechter oordeelde dat 'ook publieke figuren als Wouter Bos recht hebben op privacy'. "In dit geval weegt dit recht zwaarder dan het bevredigen van nieuwsgierigheid van delen van de bevolking. Mevrouw Bos en de kinderen zijn bovendien geen publieke figuren."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen