Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen trouwplannen voor Matthew McConaughey

Shownieuws

De vriendin van Matthew McConaughey hoeft voorlopig niet op een huwelijksaanzoek te rekenen. De acteur ziet zichzelf op dit moment niet trouwen.

De vriendin van Matthew McConaughey hoeft voorlopig niet op een huwelijksaanzoek te rekenen. De acteur ziet zichzelf op dit moment niet als bruidegom. Dat zei hij bij een persbijeenkomst voor zijn nieuwe film 'Ghosts of girlfriends past'.

"Ik ben absoluut niet tegen het huwelijk", werd de 39-jarige acteur geciteerd door het Amerikaanse tijdschrift People. "Sterker nog, ik ben er een voorstander van. Ik heb gezien dat het bij veel relaties goed kan werken. Maar zelf heb ik er geen plannen voor."

McConaughey stond lange tijd bekend als een echte vrijgezel, maar heeft inmiddels ruim twee jaar een relatie met het Braziliaanse model Camila Alves. Samen hebben zij een acht maanden oud zoontje, Levi.

Tijdens de opnamen van 'Ghosts of girlfriends past' was Alves in verwachting. In de romantische komedie is Jennifer Garner de tegenspeelster van McConaughey. Zij is getrouwd met acteur Ben Affleck. McConaughey zei op de persbijeenkomst in Los Angeles geïnspireerd te zijn geraakt door Garner, als werkende moeder van twee kinderen.

'Ghosts of girlfriends past' gaat op 18 juni in première in Nederland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen