Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna gewond na val van paard

Shownieuws

Madonna is zaterdag van een paard gevallen. Toen ze opstapte om een ritje te maken werd ze verrast door fotografen. Ze heeft lichte verwondingen en kneuzingen.

(Novum/AP) - Madonna is zaterdag van een paard gevallen. Toen ze opstapte om een ritje te maken in de Hamptons in New York werd ze verrast door fotografen en viel van het paard. Ze liep lichte verwondingen en wat kneuzingen op.

Paparazzi sprongen uit de bosjes om haar te fotograferen, zei haar woordvoerder Liz Rosenberg. De zangeres is in een ziekenhuis behandeld, maar mocht snel weer naar huis, zei de woordvoerder, die geen verdere details over haar toestand kon geven.

Madonna had vrienden bezocht in de Hamptons, waar veel rijke New Yorkers het weekeinde doorbrengen.

Het is zeker de tweede keer in vier jaar dat de onlangs 50 geworden Madonna van een paard valt. In 2005 viel ze van haar paard in Engeland, waarbij ze drie ribben, haar sleutelbeen en een hand brak. Overigens zat ze een paar maanden later weer in het zadel, samen met talkshowpresentator David Letterman bij diens studio in Manhattan. "Ik voel spanning vermengd met angst", zei ze toen ze in de stijgbeugels stapte.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen