Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Samantha Ronson houdt zich sterk na breuk'

Shownieuws

Het gaat goed met Samantha Ronson na de breuk met Lindsay Lohan. Dat verklaarde de moeder van de dj tegenover het tijdschrift People. "Ze houdt zich heel goed."

Het gaat goed met Samantha Ronson na de breuk met Lindsay Lohan. Dat verklaarde de moeder van de dj tegenover het Amerikaanse tijdschrift People. De 31-jarige Ronson verbrak begin deze maand haar relatie met de 22-jarige actrice, na bijna twee jaar samen te zijn geweest. "Het gaat goed met haar. Ze houdt zich heel goed", zei moeder Ann Dexter-Jones.

Ronson houdt zich vooral bezig met werk nu ze weer vrijgezel is. "Ze is altijd aan het werk. Maar mij hoor je niet klagen", vertelde haar moeder. "Ik geef haar de ruimte. Ze is sterk en slim en heeft een goed hart."

Over de ex van haar dochter wilde Dexter-Jones niets kwijt. "Sam is sterk en een fantastisch mens. Maar ik denk dat het beter is als ik niets zeg over Lindsay", zei ze. Het is een publiek geheim dat de familie van Ronson geen hoge dunk heeft van de voormalige vriendin van Samantha. Vlak na de breuk zouden haar moeder en haar tweelingzus Charlotte bij de politie hebben geïnformeerd naar een contactverbod voor de actrice. Ronson zou hen echter hebben verzocht dit niet door te zetten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen