Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stalker Tyra Banks is zich geen kwaad bewust

Shownieuws

De man die ervan wordt verdacht Tyra Banks te stalken, heeft niet het idee dat hij iets fout doet. Hij zou slechts een keer haar talkshow willen bijwonen.

(Novum/AP) - De man die ervan wordt verdacht topmodel Tyra Banks te stalken, heeft niet het idee dat hij iets fout doet. Dat verklaarde zijn advocaat vrijdag bij aanvang van de rechtszaak tegen de 38-jarige Brady Green. Hij zou slechts gehoor hebben gegeven aan een oproep van Tyra aan haar fans om zich voor haar open te stellen.

Volgens zijn advocaat had Green geen gevaarlijke bedoelingen maar wilde hij alleen heel graag een keer de talkshow van Banks bijwonen, haar ontmoeten en misschien ooit te gast zijn in het programma. Hij zou alleen contact met haar willen, maar haar nooit bedreigd hebben. Hij claimde dan ook dat zijn cliënt onschuldig is aan de aanklachten tegen hem wegens stalking, treiteren en het betreden van verboden terrein.

Volgens de tegenpartij vormde Green wel degelijk een bedreiging voor het model. Hij zou haar begin vorig jaar hebben overstelpt met liefdesbrieven, bloemen en telefoontjes. Toen hij in maart vorig jaar werd gearresteerd in de buurt van de studio in New York waar Tyra opnamen had, droeg hij een tas bij zich met knipsels van foto's en interviews van het model. Banks zou doodsbang zijn voor de man.

Op 27 april volgt een uitspraak in de zaak. Als Green schuldig wordt bevonden, zou hij negentig dagen achter de tralies kunnen belanden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen