Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bill Murray slaat vrouw tegen grond tijdens golfen

Shownieuws

Bill Murray mag dan een fervent golfer zijn, hij slaat wel eens een balletje mis. Vrijdag raakte een door de acteur geslagen golfbal een toeschouwer.

(Novum/AP) - Bill Murray mag dan een fervent golfer zijn, hij slaat wel eens een balletje mis. Vrijdag raakte een door de acteur geslagen golfbal een toeschouwer tegen het hoofd. De vrouw, die in haar eigen tuin naar het toernooi stond te kijken, viel door de klap op de grond en moest in een ziekenhuis worden behandeld aan haar verwondingen.

De 58-jarige Lost in Translation-acteur deed mee aan een liefdadigheidstoernooi in Tampa Bay in Florida. Nadat bleek dat hij de vrouw had geraakt, staakte de acteur het toernooi en liet hij zich naar zijn slachtoffer vervoeren door zijn caddy.

De acteur verklaarde later dat de vrouw het helemaal niet erg leek te vinden door zijn bal geraakt te zijn. "Ze was dolblij toen ze me zag. Ze vertelde dat ik de reden was dat ze naar het toernooi stond te kijken en dat haar echtgenoot vlak voordat ze geraakt werd nog zei: 'Ik hoop dat hij deze kant op slaat'."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen