Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Adele overwint podiumangst in Amsterdam

Shownieuws

De Britse zangeres Adele oogde vrijdag timide bij het betreden van de Heineken Music Hall. "Ik heb nog nooit voor zo'n volle zaal gestaan", verklaarde ze.

De Britse zangeres Adele oogde vrijdagavond timide bij het betreden van het podium van de Amsterdamse Heineken Music Hall. "Ik heb nog nooit voor zo'n volle zaal gestaan", verklaarde ze. Haar onzekerheid uitte de zangeres onder meer door tijdens haar optreden met angstogen het publiek in te kijken, regelmatig een kreetje te slaken en haar handen voor haar mond te slaan.

Ondanks haar bekentenis 'really nervous' te zijn, zong de 19-jarige zangeres de sterren van de hemel tijdens haar concert. Met haar stem, die alle kanten op kan -van heel hoog tot heel laag en van heel hard naar heel zacht- bracht ze liedjes ten gehore als 'Cold shoulder', 'Make you feel my love', 'Day dreamer' en haar grote hit 'Chasing pavements'.

Naarmate de show vorderde leek Adele haar verlegenheid te overwinnen en kwam ze los. Ze lachte veel, had duidelijk lol in het optreden en maakte grapjes tussen de nummers door. Ze wilde zelfs nog een nieuw nummer, 'Stand by me', uitproberen, al was dat volgens haar nog niet helemaal af. Ook maakte ze vanaf het podium foto's van haar Amsterdamse publiek. "Die ga ik morgen op mijn Hyves zetten", verklaarde ze lachend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen