Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nick & Simon stoten Lady Gaga van eerste plaats

Shownieuws

Nick & Simon komen met 'De dag dat alles beter is' binnen op nummer een van de Single Top 100. Het duo stoot Lady Gaga's 'Poker face' naar de tweede plaats.

De nieuwe single van Nick & Simon, 'De dag dat alles beter is', komt deze week binnen op nummer een van de Single Top 100. Het Volendamse duo stoot Lady Gaga's 'Poker face', dat de lijst de afgelopen twee weken aanvoerde, naar de tweede plaats.

Het album van Nick & Simon, 'Luister', stijgt in zijn negende week met twee plaatsen naar de zesde positie van de Album Top 100. Ook de vorige plaat van de Volendammers is terug te vinden in de bovenste helft van de lijst. 'Vandaag' staat na 82 weken op nummer 43. De Album Top 100 wordt voor de tweede week op rij aangevoerd door Bløf's 'April'.

De Toppers maken de top drie van de Single Top 100 compleet, het songfestivalnummer 'Shine' stijgt tien plaatsen. Het nummer 'L.o.v.e' van Tessa maakt de grootste sprong. Vorige week was de oud-deelneemster van 'So you wannabe a popstar' hekkensluiter, deze week stijgt ze 79 plaatsen naar de 21e positie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen