Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Seal: Heidi en ik krijgen weer een kindje

Shownieuws

Tijdens een concert heeft Seal bevestigd dat zijn vrouw Heidi Klum opnieuw zwanger is. Eerder deze week doken geruchten over een nieuwe zwangerschap op.

Tijdens een concert in New York heeft Seal bevestigd dat zijn vrouw Heidi Klum opnieuw zwanger is. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Eerder deze week doken geruchten over een nieuwe zwangerschap op. Op internet zouden schetsen van nieuwe avondjurken voor het 35-jarige supermodel zijn verschenen, waarin duidelijk rekening werd gehouden met een groeiende buik van Klum. De plaatjes verdwenen weer snel van het net.

"Gespreksonderwerp buiten ons hotel is of Heidi zwanger is", zei Seal volgens Us Weekly tijdens zijn concert. "Heidi en ik krijgen weer een kindje!", riep de zanger voor hij zijn nummer 'A change is gonna come' inzette. Heidi en haar drie kinderen waren aanwezig bij de show in de Radio City Music Hall.

Seal heeft twee kinderen met de Project Catwalk-presentatrice: Henry (3) en Johan (2). De 46-jarige artiest heeft Klum's dochter Leni (4) geadopteerd. De Duitse schone kreeg Leni met Formule 1-baas Flavio Briatore.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen