Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kutcher bindt als eerste miljoen twitteraars

Shownieuws

Ashton Kutcher heeft de 'twitteroorlog' met de Amerikaanse omroep CNN gewonnen. De acteur wist vrijdag als eerste één miljoen twitteraars aan zich te binden.

Ashton Kutcher heeft de 'twitteroorlog' met de Amerikaanse omroep CNN gewonnen. De acteur wist vrijdag als eerste één miljoen twitteraars aan zich te binden. "We hebben iets heel bijzonders gedaan", bedankte hij zijn volgers in een videoreactie. Twitter is een internetdienst waar gebruikers korte berichtjes kunnen plaatsen.

Eerder beloofde Kutcher al te gaan belletje trekken bij het huis van oud-CNN-directeur Ted Turner, wanneer hij als eerste het doel bereikte. Die afspraak lijkt hij nu na te komen. "Je bent een pionier in de mediawereld", zegt hij over Turner. "Jij hebt ingezien dat digitale media de overhand kregen. Daarom verdien je dat er bij jou wordt belletje getrokken."

Naast het belletje trekken geeft de acteur en twitter-fanaat ook tienduizend klamboes op de Wereld Malaria Dag, die volgende week zaterdag plaatsvindt. CNN doneert als verliezer op zijn beurt duizend klamboes, zo meldt het televisiestation op zijn website.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen