Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Talentenjachtkandidate overrompeld door succes

Shownieuws

Susan Boyle staat versteld van alle aandacht die haar optreden tijdens de talentenjacht Britain's Got Talent heeft opgeroepen. "Ik deed het voor mijn moeder."

(Novum/AP) - De 47-jarige Susan Boyle staat versteld van alle aandacht die haar optreden tijdens de talentenjacht Britain's Got Talent heeft opgeroepen. Haar vertolking van 'I dreamed a dream' uit de musical 'Les Misérables' veroorzaakte een sensatie op internet.

Elf miljoen mensen zagen het optreden van Boyle zaterdagavond op tv, een filmpje dat door de producers op YouTube werd gezet trok bijna dertien miljoen kijkers. De doorsnee vrouw van middelbare leeftijd, die vertelde nog nooit door een man gezoend te zijn, gaat sinds zaterdag de hele wereld over. Ze mag de Amerikaanse acteur Ashton Kutcher en zijn vrouw Demi Moore tot haar fans rekenen, talkshowkoningin Oprah Winfrey nodigde Boyle uit voor haar show.

"Ik realiseerde me niet dat mijn optreden deze reacties op zou kunnen roepen", zegt Boyle. "Ik ben gewoon op het podium gaan staan en gaan zingen." De werkloze vrouw, die jarenlang voor haar moeder zorgde, zegt dat ze zich haar optreden nauwelijks kan herinneren. "Ik had mijn ogen een hele tijd dicht."

Haar inmiddels overleden moeder Bridget zou Susan, die al jaren zingt in de kerk en fan is van karaoke, aangespoord hebben deel te nemen aan Britain's Got Talent. "Ik deed het voor mijn moeder. Ik wilde haar laten zien dat ik iets van mijn leven kan maken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen