Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Voormalig huishoudster klaagt Candy Spelling aan

Shownieuws

Een voormalig huishoudster heeft de weduwe van tv-producent Aaron Spelling aangeklaagd. Candy Spelling ligt met de vrouw in de clinch over haar pauzes.

Een voormalig huishoudster heeft de weduwe van tv-producent Aaron Spelling aangeklaagd. Dat meldt entertainmentwebsite TMZ. De vrouwen liggen in de clinch over de pauzes van de huishoudster.

De vrouw zegt dat Candy Spelling krenterig was toen zij werkte in de villa in Beverly Hills. De moeder van actrice Tori zou haar huishoudster opgedragen hebben uit te klokken als ze er even tussenuit ging, waardoor de pauzes niet betaald werden.

Aaron Spelling, de man achter hitseries als Dynasty, Charlie's Angels en Beverly Hills 90210, overleed in 2006. Zijn vermogen werd geschat op ruim 375 miljoen euro. De 63-jarige Candy zette de villa waar zij met Aaron woonde vorige maand te koop voor 113 miljoen euro. Het huis met een oppervlakte van ruim 5200 vierkante meter bevat onder meer een bowlingbaan, kapsalon en drie kamers waar cadeaus worden ingepakt. Eentje voor doorsnee cadeautjes, een kamer uitsluitend voor kerst- en paascadeaus en een kamer met een inpakmachine.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen