Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Elton John zingt op bruiloft Andy Roddick'

Shownieuws

Elton John zal dit weekeinde optreden bij de bruiloft van tennisser Andy Roddick. De tennisser geeft dit weekeinde zijn jawoord aan model Brooklyn Decker.

Elton John zal dit weekeinde optreden bij de bruiloft van tennisser Andy Roddick. Dat zeiden verschillende bronnen tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

De 26-jarige tennisser geeft dit weekeinde zijn jawoord aan het 21-jarige model Brooklyn Decker. Roddick kent Elton John via het vele liefdadigheidswerk dat beiden doen. De 62-jarige zanger trad twee jaar geleden op tijdens een bal dat de tennisser organiseerde voor het goede doel. Vorig jaar haalde Roddick ruim driehonderdduizend euro op voor Elton John's Aids Foundation.

Een bron die dicht bij de zanger zou staan zei tegen People: "Het is de bedoeling dat hij gaat optreden, iedereen heeft er erg veel zin in." Op de bruiloft worden ook andere tennissers en oud-tennissers verwacht, zoals Andre Agassi en zijn vrouw Steffi Graf, Mardy Fish en James Blake.

Volgens het Amerikaanse tijdschrift houden Roddick en Decker hun bruiloft klein. De ceremonie vindt plaats bij de woning van Roddick in Austin, Texas.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen