Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Celstraf voor vernielen Ferrari van Jay Kay

Shownieuws

Een 21-jarige Brit is veroordeeld tot twintig weken cel voor het vernielen van de Ferrari van Jamiroquai-zanger Jay Kay. De man was jaloers vanwege een meisje.

Een 21-jarige Brit is donderdag veroordeeld tot een celstraf van twintig weken voor het vernielen van de Ferrari van Jamiroquai-zanger Jay Kay. Dat meldt het persbureau Reuters. Aaron Billington bekende vorige maand al schuld aan de vernieling.

Het incident vond begin maart plaats voor het hotel in het Engelse plaatsje Aldeburgh waar Kay logeerde. Billington zou kwaad op de artiest zijn geweest omdat deze hem eerder op de avond voor gek zou hebben gezet in de bar van het hotel, door een grap te maken over zijn stotteren. Ook was hij jaloers omdat de zanger de avond doorbracht in het gezelschap van een vrouw met wie Billington volgens zijn advocaat 'een emotionele band' had.

Billington, die dronken zou zijn geweest tijdens het incident, bekogelde in zijn woede de auto van Kay met kiezelstenen. De schade aan de wagen, een zeldzame Ferrari Enzo die meer dan een miljoen euro waard is, werd vastgesteld op bijna elfduizend euro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen