Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Billy Ray Cyrus vindt Jamie Foxx niet grappig

Shownieuws

Billy Ray Cyrus kan niet lachen om de grappen die acteur Jamie Foxx over zijn dochter heeft gemaakt. "Het was pijnlijk. Ik vond er niks grappigs aan", zegt hij.

Billy Ray Cyrus kan niet lachen om de grappen die acteur Jamie Foxx over zijn dochter heeft gemaakt. "Het was pijnlijk. Ik vond er niks grappigs aan", vertelde de muzikant en vader van de 16-jarige actrice Miley Cyrus donderdag in de Amerikaanse talkshow van Bonnie Hunt.

Foxx adviseerde het tieneridool in zijn radioshow een seksfilm op te nemen en heroïne te gebruiken. De 41-jarige acteur, die zelf ook een dochter heeft, bood dinsdag in de talkshow van NBC-presentator Jay Leno al zijn excuses aan. "Ik bedoelde het niet kwaad. Ik ben een komiek", legde hij uit.

Cyrus betwijfelt of de 'Miami vice'-acteur een dergelijke grap over zijn dochter wel zou kunnen waarderen. "Ik denk niet dat hij het zo komisch zou hebben gevonden."

Miley Cyrus gooit momenteel hoge ogen met de film 'Hannah Montana', waarin ze de hoofdrol speelt. 'Hannah Montana' was afgelopen weekeinde de best bezochte film in Amerika met een opbrengst van bijna 26 miljoen euro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen