Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Weduwnaar Goody naar beveiligde gevangenisafdeling'

Shownieuws

Jack Tweed, de weduwnaar van de overleden realityster Jade Goody, wordt in een beveiligde gevangenisafdeling opgenomen. Dit is uit voorzorg, meldt The Sun.

Jack Tweed, de weduwnaar van de overleden realityster Jade Goody, wordt in een beveiligde afdeling opgenomen tijdens zijn verblijf in de gevangenis. "Hij heeft een paar vreselijke weken achter de rug en het gevangenispersoneel wil gewoon geen risico nemen met hem", zo verklaart een bron tegen de Britse krant The Sun.

Het 21-jarige model krijgt een eigen cel, waarin hij constant in de gaten kan worden gehouden. Tweed, die vorig maand zijn vrouw Jade Goody moest begraven, begon dinsdag met het uitzitten van zijn twaalf weken durende gevangenisstraf. Hij kreeg de straf omdat hij een taxichauffeur heeft mishandeld.

Tweed belandde vorig jaar al in het huis van bewaring, nadat hij een 16-jarige jongen met een golfclub te lijf was gegaan. Volgens een bron had hij nachtmerries over zijn terugkeer naar de gevangenis. "De vorige keer werd hij hard aangepakt vanwege zijn bekendheid." Tweed zou toen door andere gedetineerden gedwongen zijn om crack te roken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen