Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Josh Hartnett weer beter

Shownieuws

Josh Hartnett maakt het goed. De acteur, die kampte met maag- en darmproblemen en daarvoor in het ziekenhuis belandde, heeft laten weten dat hij weer beter is.

Josh Hartnett maakt het goed. De acteur, die kampte met maag- en darmproblemen en daarvoor werd behandeld in een ziekenhuis, heeft laten weten dat hij weer beter is. "Ik had alleen een beetje last van mijn maag", stelde hij het Amerikaanse tijdschrift People woensdag gerust.

De 30-jarige ster klaagde eind maart over pijn in zijn buik en werd daarop met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, zo verklaarde zijn woordvoerder eerder.

Dat er zoveel ophef over zijn ziekenhuisopname ontstond is volgens Hartnett te danken aan het feit dat hij in hotel Chateau Marmont logeerde, waar veel beroemdheden kind aan huis zijn. "Daar verblijf ik altijd als ik in Los Angeles ben", legde hij uit.

Volgens de 'Pearl Harbor'-acteur heeft hij een virus opgelopen tijdens zijn verblijf in verschillende ontwikkelingslanden. "Ik heb water gedronken dat ik beter niet had kunnen drinken. Dat is me duur komen te staan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen