Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Vrouw Wayne Rooney plant bevalling rond wedstrijd'

Shownieuws

De zwangere Coleen Rooney denkt erover haar baby al eind september ter wereld te laten komen. Haar man Wayne moet voetballen op de uitgerekende datum.

De zwangere Coleen Rooney, vrouw van Manchester United-voetballer Wayne Rooney, denkt erover haar baby al eind september ter wereld te laten komen met een keizersnede. Het Britse boulevardblad The Sun meldt dat Rooney is uitgerekend op 10 oktober, de dag waarop het Britse nationale elftal een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Oekraïne speelt.

De 23-jarige Wayne zou de geboorte van zijn eerste kind dus kunnen missen. Dat wil de eveneens 23-jarige Coleen voorkomen door haar bevalling eind september te plannen. Zo zou Wayne bij de geboorte kunnen zijn en Coleen de eerste dagen na de bevalling bij kunnen staan.

Een vriend van het stel meldt The Sun: "Coleen wil zich niet druk hoeven maken over of Wayne wel of niet bij de bevalling kan zijn, daarom is ze supergeorganiseerd en heeft ze al een datum voor de keizersnede geprikt." Wanneer de baby gehaald wordt, maakt het stel volgens het boulevardblad bekend na de twintigwekenecho.

Coleen maakte begin deze maand bekend zwanger te zijn. Het stel gaf elkaar vorig jaar het jawoord.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen