Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kutcher en CNN in 'twitteroorlog'

Shownieuws

Ashton Kutcher heeft de Amerikaanse omroep CNN de 'twitteroorlog' verklaard. Hij hoopt eerder een miljoen twitteraars aan zich te binden dan CNN Breaking News.

Ashton Kutcher heeft de Amerikaanse omroep CNN de 'twitteroorlog' verklaard. De acteur hoopt een miljoen twitteraars aan zich te binden voordat CNN Breaking News dezelfde mijlpaal bereikt. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People woensdag.

Als Kutcher zijn doel bereikt, gaat hij belletje trekken bij het huis van oud-CNN-directeur Ted Turner. "Dat zal ik dan filmen en op Twitter plaatsen", belooft hij in een YouTube-video.

Twitter is een internetdienst waar gebruikers korte berichtjes op kunnen publiceren. De 'A lot like love'-acteur heeft donderdag ruim 920 duizend twitteraars aan zich weten te binden. CNN heeft bijna tweeduizend volgers meer, zo staat te lezen op de twitterholic.com, de website die de meeste volgers op Twitter meet.

CNN-presentator Larry King laat in een reactie op Kutcher's video weten dat hij zich niet moet willen meten met een netwerk zo groot als CNN. "Maak je een grapje? Jij bent in je eentje. Wij zijn een heel netwerk." Volgens de presentator is het ook geen slimme zet als Kutcher gaat belletje trekken bij Turner. "Wanneer je bij hem aanbelt", waarschuwt hij, "loop je de kans dat hij een bizon naar jouw huis stuurt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen