Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Eyeworks maakt documentaire Octomom'

Shownieuws

Eyeworks, het productiebedrijf van Reinout Oerlemans, gaat een documentaire over Nadya Suleman en haar veertien kinderen maken. Dat zegt de 'Octomom'.

Eyeworks, het productiebedrijf van Reinout Oerlemans, gaat een documentaire over Nadya Suleman en haar veertien kinderen maken. Dat zegt de 'Octomom' tegen het Amerikaanse tijdschrift Life & Style. Eyeworks wil het bericht nog niet bevestigen.

Volgens Suleman, die eind januari beviel van een achtling, gaat het niet om een realityserie, maar om een documentaire. "De kinderen worden tot hun achttiende gevolgd", zegt de 33-jarige moeder. Een inbreuk op haar privacy is het volgens Suleman niet: "Zes keer per jaar worden opnamen gemaakt. De producers komen langs, draaien de beelden en gaan weer. Ze zullen geen inbreuk maken op mijn leven of op het leven van mijn kinderen."

De bekende moeder denkt dat de documentaire een mooie herinnering aan de jeugd van haar kinderen zal worden. "Het wordt een geweldige mogelijkheid om mooie homevideo's van mijn kinderen te hebben, waarvoor ik zelf geen tijd heb om ze te maken. Doordat een crew komt filmen kan ik me focussen op de opvoeding van mijn kinderen."

Suleman vertelt Life & Style bovendien dat de Britse tak van Eyeworks het programma gaat produceren. De show zou in eerste instantie uitgezonden worden in Groot-Brittannië, en later mogelijk in andere landen. Eyeworks wil het bericht nog niet bevestigen, omdat de onderhandelingen nog niet zijn afgerond. Volgens een woordvoerder moet er later donderdag of vrijdag meer bekend zijn.

Suleman beviel eind januari van een achtling, ze had al zes kinderen. Alle acht baby's zijn nog in leven. Na de bevalling kreeg Suleman de bijnaam 'Octomom'. Die wil ze nu auteursrechtelijk laten beschermen. Volgens een aanvraag die de bekende moeder vorige week heeft ingediend, wil ze haar bijnaam gaan gebruiken voor televisieprogramma's, kleding en luiers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen