Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Carel Kraayenhof neemt nummer op voor KWF

Shownieuws

Carel Kraayenhof heeft een nummer opgenomen met het trio Big, Black & Beautiful. De opbrengst van de single komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

Carel Kraayenhof heeft een nummer opgenomen met het trio Big, Black & Beautiful. Dat is donderdag bekendgemaakt. De opbrengst van 'Old horse (viejo caballo)' komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding. De single komt volgende week woensdag uit.

De bandoneonspeler, die bekend werd door zijn optreden tijdens het huwelijk van prins Willem-Alexander met Máxima, en de vrouwengroep kwamen op het idee voor de single tijdens hun samenwerking voor een tv-programma ter ere van het zestigjarig bestaan van het KWF. Tijdens de repetities voor de show bleek het zo te klikken tussen de artiesten dat ze besloten samen een nummer op te nemen en uit te brengen.

Tijdens de jubileumuitzending voor het KWF, die volgende week woensdag door de Tros wordt uitgezonden op Nederland 1, treden meer opmerkelijke muzikale combinaties op. Voormalige Dolly Dot Angela Groothuizen zingt bijvoorbeeld een duet met Topper Jeroen van der Boom. Het programma wordt gepresenteerd door Ivo Niehe.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen