Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Politie geeft Rihanna sieraden terug

Shownieuws

Rihanna krijgt de sieraden terug die ze droeg op de avond dat ze zou zijn mishandeld door haar vriend Chris Brown. Dat besloot de politie.

(Novum/AP) - Rihanna krijgt de sieraden terug die ze droeg op de avond dat ze zou zijn mishandeld door haar vriend Chris Brown. De politie had de uitgebreid gefotografeerde juwelen, met een waarde van ruim een miljoen euro, in beslag genomen als mogelijk bewijsmateriaal.

De advocaat van de 21-jarige zangeres ondernam eerder al een poging om de drie ringen en het paar oorbellen terug te krijgen. Woensdagochtend werd door de politie gehoor gegeven aan het verzoek. Volgens haar raadsman wil de zangeres de versiersels teruggeven aan bedrijven die ze aan haar uitleenden.

Brown, die zich daags na het incident in februari zelf bij de politie aangaf, wordt vervolgd voor bedreiging en mishandeling. De 19-jarige zanger ontkent echter schuldig te zijn. In juni moet hij weer voor de rechter komen. Dan wordt gekeken of er voldoende bewijsmateriaal is voor een rechtszaak.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen