Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anna Drijver koopt zich 'suf' op Koninginnedag

Shownieuws

Anna Drijver vindt het heerlijk om op Koninginnedag de rommelmarkt af te struinen. Ze zegt zich altijd helemaal suf te kopen in haar woonplaats Amsterdam.

Anna Drijver vindt het heerlijk om op Koninginnedag de rommelmarkt af te struinen. Dat vertelt de actrice aan Novum Nieuws. De brunette zegt zich altijd helemaal suf te kopen in haar woonplaats Amsterdam. "Ik ga om acht uur 's ochtends al naar de Jordaan om te struinen en allemaal dingen te kopen. I love it."

Drijver geniet vooral van de mogelijkheid om tijdens de feestdag leuke dingen voor weinig op de kop te tikken. "Dat je bij een riem van 1,50 euro nog gaat twijfelen over de prijs. Dat vind ik geweldig", zegt ze. Hoewel haar koopdrang ook wel weer voor problemen zorgt. "Dat je dan tussendoor naar huis moet om je aankopen te dumpen is wel irritant", vindt ze.

Wendy van Dijk gaat tijdens Koninginnedag ook op koopjesjacht, met haar zoontje Sem. "We gaan niet op een rommelmarkt staan, maar we gaan eerder rommel kopen", lacht ze. Zelf trad de presentatrice, die vroeger danseres was, als kind altijd op tijdens het volksfeest. "Ik ging altijd met een kleedje het Vondelpark in en dansjes doen", vertelt ze. "En dan met de hoed rond."

In datzelfde Vondelpark is schrijver Kluun dit jaar met zijn kinderen te vinden. "Ik vind het Vondelpark te gek. Ik vind het leuk om met mijn kinderen door het park te lopen en om 's avonds met mijn vrouw nog even door te halen.", vertelt hij. "Ik vind het echt een leuk Amsterdams feest."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen