Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nas en Kelis laten fans naam voor baby kiezen

Shownieuws

Nas en Kelis schakelen mogelijk de hulp van hun fans in bij het kiezen van een naam voor hun zoon. "Ik denk erover iets online te plaatsen", grapt de rapper.

Nas en Kelis schakelen mogelijk de hulp van hun fans in bij het kiezen van een naam voor hun zoon. "Ik denk erover iets online te plaatsen, 'kies zijn naam'", grapte de 35-jarige rapper tegenover MTV.

De rapper vertelde dat hij en zijn vrouw nog twijfelen over hoe ze hun eerste kind gaan noemen. "Het is best moeilijk." Nas heeft al een dochter uit een eerdere relatie. Met de online competitie moet volgens de rapper wel iets te winnen zijn. "Je krijgt er een berg geld voor", zegt Nas met een glimlach. "We zorgen daar wel voor. Je wint echt iets."

De 29-jarige Kelis en haar man maakten in januari bekend hun eerste kind samen te verwachten. Een maand later brachten de twee naar buiten dat ze een zoon krijgen. Wanneer het kind geboren moet worden, houdt het stel geheim.

Nas brak in 1994 door met zijn album 'Illmatic'. Zijn vrouw Kelis, met wie hij in 2005 trouwde, is bekend van nummers als 'Caught out there' en 'Trick me'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen