Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britse kandidaat talentenjacht hit op internet

Shownieuws

Een Britain's Got Talent-kandidate is een hit op YouTube. Het optreden van Susan Boyle is sinds zaterdagavond meer dan vijf miljoen keer bekeken.

Een 47-jarige vrouw uit het Britse Blackburn heeft een sensatie veroorzaakt op YouTube. Het optreden van Susan Boyle tijdens de talentenjacht Britain's Got Talent is sinds zaterdagavond meer dan vijf miljoen keer bekeken via de filmpjeswebsite.

Boyle verraste zaterdagavond het publiek en de jury van het programma met haar auditie. De doorsnee vrouw van middelbare leeftijd, die met de kijkers deelde dat ze nog nooit door een man gezoend is, overrompelde haar gehoor met het nummer 'I dreamed a dream' uit de musical 'Les Misérables'.

Haar optreden ontlokte jurylid Piers Morgan de uitspraak dat hij in de drie jaar dat hij aan het programma meedoet nog nooit zo enthousiast was over een kandidaat. Jurylid Amanda Holden leek tot tranen geroerd door het optreden.

Boyle, die momenteel werkloos is, heeft inmiddels ook al bekende fans. De Amerikaanse acteur Ashton Kutcher plaatste een linkje naar het You Tube-filmpje van haar optreden op zijn Twitter-pagina. Hij plaatste daarbij de opmerking dat zijn hele avond was goedgemaakt. Zijn vrouw Demi Moore reageerde daarop met het commentaar: 'Je zag dat ik er tranen van in mijn ogen kreeg'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen