Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bob Dylan scoort nog steeds

Shownieuws

Met zijn 67 jaar weet Bob Dylan nog steeds te scoren. Zijn nieuwste album 'Together through life' komt deze week vanuit het niets binnen op de derde plaats.

Met zijn 67 jaar weet Bob Dylan nog steeds te scoren. Zijn nieuwste album 'Together through life' komt deze week vanuit het niets binnen op de derde plaats in de Album Top 100, die vanwege Koninginnedag eerder is uitgebracht.

Op de eerste plaats staat de Britse zangeres Adele met haar cd '19', die vorige week na 62 weken weer op de eerste positie terechtkwam en inmiddels 63 weken in de lijst vertoeft. Het album 'Best of' van Krezip staat net als vorige week op de tweede plaats. Deze plaat staat al 25 weken in de Album Top 100.

In de Single Top 100 is Adele deze week wel van de eerste plaats verstoten door Lady Gaga met 'Poker face'. Adele staat nu op de vijfde positie met 'Make you feel my love'. De single 'Fuck you' van Lily Allen is doorgestoten naar de tweede plek. Vorige week stond dit nummer nog op de vierde plaats. Madcon met 'Beggin'' en 'Sweet goodbyes' van Krezip completeren de top vijf van de Single Top 100.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen