Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Froukje de Both wil nog een kind

Shownieuws

Froukje de Both wil een tweede kindje. "Over vijf jaar hoop ik dat Emma nog een broertje of zusje heeft", zo vertel de presentatrice en kersverse moeder.

Froukje de Both wil een tweede kindje. "Over vijf jaar hoop ik dat Emma nog een broertje of zusje heeft", zo vertelt de presentatrice en kersverse moeder in het meinummer van het tijdschrift Mama.

De Both poseerde in het blad voor de eerste keer met haar tien weken oude dochtertje Emma. In het interview vertelt ze onder meer openhartig over haar zware bevalling en haar relatie met haar eigen moeder.

De bevalling, die 26 uur duurde en eindigde in een keizersnede, ging de presentatrice niet in de koude kleren zitten. "Ik had voor het eerst psychologische hulp nodig. Dat vond ik heel heftig", blikt ze terug.

Ook haar partner, dj Jeroen te Rehorst, komt in het interview aan bod. De Both omschrijft hem als lief en zachtaardig, iets waarmee hij zich onderscheidt van haar eerdere relaties. Juist daarom durfde ze het met hem aan om kinderen te krijgen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen