Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pete Doherty herdenkt overleden promotor

Shownieuws

Pete Doherty geeft een optreden ter nagedachtenis aan de onlangs gestorven Londense concertpromotor Johnny Sedassy. Het optreden is 15 mei in de Rhythm Factory.

Pete Doherty geeft een optreden ter nagedachtenis aan de Londense concertpromotor Johnny Sedassy. Dat meldt het Britse muziektijdschrift NME. Het optreden is op 15 mei in de Rhythm Factory in het Londense Whitechapel.

Sedassy overleed op 16 maart aan darmkanker. Hij regelde vele optredens bij de Rhythm Factory, onder meer van Doherty en zijn bands de Libertines en de Babyshambles.

Ook The Paddingtons, Red Roots en Melody Nelson treden over twee weken op. De komende tijd worden vermoedelijk nog meer artiesten bekendgemaakt.

De optredens worden niet alleen ter nagedachtenis aan Sedassy gehouden. De bedoeling is ook dat de Sir Michael Sobell Charity in Oxford, waar Sedassy zijn laatste dagen doorbracht, over het voetlicht wordt gebracht. Alle artiesten die deelnemen aan het evenement doneren hun beloning die ze hiervoor krijgen aan dit goede doel. Ook de opbrengsten uit de kaartverkoop gaat naar dit sterfhuis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen