Kies je favoriete radiostation

Dossiers

René Schuurmans op zoek naar 'Lieve Lotte'

Shownieuws

De Nederlandse zanger René Schuurmans is op zoek naar een vrouw die in de clip voor zijn single 'Lieve Lotte' wil spelen. De single moet 15 mei uitkomen.

De Nederlandse zanger René Schuurmans is op zoek naar een vrouw die in de clip voor zijn single 'Lieve Lotte' wil spelen. Dat meldt zijn platenmaatschappij CNR Entertainment. 'Lieve Lotte' is de tweede single van het album 'Blij dat ik leef', dat 27 maart uitkwam. De bedoeling is dat 'Lieve Lotte' 15 mei verschijnt.

De opnamen voor de videoclip vinden 7 mei plaats in het zuiden van het land. Wie wil meedingen naar de rol van Lotte moet een mail met een foto van zichzelf, de eigen gegevens en een motivatie sturen naar de platenmaatschappij van Schuurmans.

De single is geschreven door Schuurmans na een recente ontmoeting van hem en zijn vrouw met Johnny Hoes. Hoes complimenteerde de zanger met zijn vrouw. Volgens Hoes had Schuurmans 'een lotje uit de loterij' met haar.

Het album 'Blij dat ik leef' kwam binnen op de achttiende plaats van de Album Top 100 en staat er nog steeds in. De eerste single van het album, dat dezelfde naam heeft, kwam binnen op de twaalfde plaats in de Top 100.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen