Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tori Spelling ontkent eetziekte

Shownieuws

Tori Spelling heeft geen anorexia. De actrice zegt dat ze op een gezonde manier ruim 18 kilo is afgevallen na de geboorte van haar dochter Stella in juni.

Tori Spelling heeft geen anorexia. De actrice reageert in het Amerikaanse tijdschrift People op de geruchten dat ze aan deze eetziekte lijdt. "Oh god, ik heb geen anorexia", verzucht ze. "Ik weet dat ik dun lijk op foto's. Dus ik begrijp wel waar de verhalen vandaan komen."

De 35-jarige Spelling, die zegt ruim achttien kilo te zijn afgevallen sinds de geboorte van haar dochtertje Stella in juni vorig jaar, heeft nu haar ideale gewicht bereikt. "Ik wil niet nog dunner worden dan dit. Maar mensen hebben me de afgelopen tweeënhalf jaar alleen maar zwanger gezien", verklaart de blondine, die ook nog een zoontje heeft van 2. "Ik eet echt gezond."

Haar gewichtsverlies komt volgens Spelling ook door haar 'belachelijk drukke levensstijl'. De actrice bracht dinsdag haar tweede boek uit, 'Mommywood', over het moederschap. Daarnaast is ze bezig met de opnamen van de serie 90210 en van het vierde seizoen van haar eigen realityserie. Verder houdt ze zich op het moment bezig met de ontwikkeling van haar eigen kinderkledinglijn.

De afgelopen week kwam Spelling in het nieuws door haar moeizame relatie met haar moeder. Moeder Candy beklaagde zich publiekelijk over het feit dat ze haar kleinkinderen nooit ziet, onder meer via een brief op haar website. Tori ontkent echter dat sprake is van een vete. "Mijn moeder is welkom om een toenaderingspoging te doen als ze een rol in het leven van mijn kinderen wil spelen", verklaarde ze dit weekeinde tegenover People.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen