Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mel Gibson toont nieuwe vlam voor het eerst

Shownieuws

Mel Gibson is voor het eerst met zijn vriendin Oksana Grigorieva naar buiten getreden. Dat gebeurde twee weken nadat zijn vrouw Robyn de scheiding aanvroeg.

Mel Gibson is voor het eerst met zijn vriendin Oksana Grigorieva naar buiten getreden. Twee weken nadat zijn vrouw Robyn de scheiding van de acteur aanvroeg, betrad een glimlachende Gibson dinsdag in Los Angeles met Grigorieva de rode loper tijdens de voorpremière van de film 'X-Men origins: Wolverine'. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De 53-jarige acteur en zijn vrouw waren klaarblijkelijk al langer uit elkaar. De woordvoerder van Gibson stelt dat het fijn is om te zien hoe de acteur weer uitgaat en een leuke tijd heeft nadat hij drie jaar vrijgezel is geweest.

Gibson en de 39-jarige Russische zangeres Grigorieva, die onder contract staat bij Gibsons platenmaatschappij Icon Records, hielden elkaars hand vast terwijl ze over de rode loper liepen voordat ze naar binnen gingen in Grauman's Chinese Theatre in Hollywood.

Een bron vertelt dat ze zich heel stilletjes en zo onopvallend mogelijk gedroegen. "Mel leek zich heel gemakkelijk te voelen." Gibson zou naar de voorpremière zijn gegaan op uitnodiging van Fox-voorzitter James Gianopoulos en de producenten van 'Wolverine', Richard en Lauren Donner. Ook landgenoot Hugh Jackman, die net als Gibson uit Australië komt, had hem gevraagd aanwezig te zijn. Jackman vertelde het publiek dat hij inspiratie voor zijn hoofdrol in de film had gehaald uit het karakter van Gibson in de film 'Mad Max'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen