Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Driejarig contactverbod voor oud-manager Britney

Shownieuws

Britney Spears zal de komende jaren niet meer worden lastig gevallen door haar oud-manager Sam Lutfi. Hij kreeg een contactverbod van drie jaar opgelegd.

Britney Spears zal de komende jaren niet meer worden lastig gevallen door haar voormalige manager Sam Lutfi. Een rechter in Los Angeles legde hem dinsdag een langdurig contactverbod op. Lutfi moet drie jaar lang uit de buurt van de zangeres blijven en mag geen contact met haar opnemen. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Ook Jon Eardley, een voormalige advocaat van Spears, heeft een contactverbod van drie jaar opgelegd gekregen. Vorige maand werd het Britneys ex-vriend Adnan Ghalib al verboden om de komende drie jaar contact met de zangeres op te nemen.

De verboden waren aangevraagd door de vader van Spears, die sinds vorig jaar is aangesteld als haar bewindvoerder. Volgens Jamie Spears hebben de mannen geprobeerd de curatele te verstoren waaronder zijn dochter was geplaatst. Ze zouden een slechte invloed op de zangeres hebben. In de tijd dat het slecht ging met de inmiddels weer opgekrabbelde popprinses, maakten de drie een belangrijk deel van haar leven uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen