Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robert DeNiro sterft het vaakst

Shownieuws

Acteur Robert DeNiro heeft de meeste sterfscènes in films. Filmblad Premiere zette op een rijtje welke acteurs het vaakst het einde van films niet halen.

Acteur Robert DeNiro heeft de meeste sterfscènes in films. Dat blijkt uit een onderzoek van het Amerikaanse filmblad Premiere, dat op een rijtje zette welke acteurs het vaakst het einde van films niet halen.

DeNiro blies veertien keer zijn laatste adem uit op het witte doek, onder meer in 'Heat'. Al Pacino had in deze film de eer een einde te maken aan het leven van het karakter van DeNiro, die in 'Righteous kill' overigens Pacino om zeep mocht helpen. DeNiro stierf ook in onder meer 'Bloody mama', 'Cape fear', 'Great expectations' en 'Hide and seek'.

Bruce Willis stierf na DeNiro het vaakst in films, elf keer. Zijn ex-vrouw Demi Moore beëindigde zijn leven twee keer, eenmaal in 'Mortal thoughts' en eenmaal in 'Charlie's Angels: full throttle'. Johnny Depp presteerde het om 9,5 keer dood te gaan in films. De halve keer komt door 'Pirates of the Caribbean: dead man's chest', waarin hij in het derde deel weer tot leven komt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen