Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tassenontwerpster Hekking schenkt Hilton tas

Shownieuws

Eva Anna Hekking heeft een tas uit haar collectie cadeau gedaan aan Paris Hilton, die momenteel in Amsterdam verblijft. Dat meldt ze op haar website.

Eva Anna Hekking heeft een tas uit haar collectie cadeau gedaan aan Paris Hilton, die momenteel in Amsterdam verblijft. Dat meldt de tassen- en sieradenontwerpster op haar website.

Hekking, die vorig jaar in het nieuws kwam nadat zij Rick Brandsteder slagroom van haar borsten liet likken, overhandigde de hotelerfgename maandagavond de tas tijdens een besloten feestje in de Amsterdamse Supperclub. Het ging om de zogenaamde Mini Summer Shopper Bag.

Hilton is in de hoofdstad op uitnodiging van sterrenkapper Rob Peetoom. Die viert dinsdagavond zijn veertigjarige jubileum in het Tuschinski Theater in Amsterdam. Hilton is goed bevriend met het nichtje van Peetoom.

Het is niet de eerste keer dat Hilton Amsterdam bezoekt. In september 2006 was ze in de stad met haar toenmalige vriend Travis Barker. Dit keer wordt ze vergezeld door haar nieuwe vriend, de honkballer Doug Reinhardt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen