Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul Carrack met Eagles in Gelredome

Shownieuws

De Britse zanger Paul Carrack vergezelt de Eagles tijdens hun concert in het Arnhemse Gelredome op 18 juli. Dat maakte concertorganisator Mojo dinsdag bekend.

De Britse zanger Paul Carrack vergezelt de Eagles tijdens hun concert in het Arnhemse Gelredome op 18 juli. Dat heeft concertorganisator Mojo dinsdag bekendgemaakt.

Carrack is bekend van nummers als 'Dedicated', 'Don't shed a tear' en 'I need you'. Daarnaast werkte hij samen met artiesten als Sting, Phil Collins, Elvis Costello en Rod Stewart. Vorig jaar trad hij ook al op in het Gelredome. Toen op uitnodiging van Marco Borsato, tijdens diens Wit Licht-concerten.

Carrack droeg ook zijn steentje bij aan de laatste Eagles-plaat 'Long road out of Eden'. De 58-jarige singer-songwriter schreef voor de Amerikaanse rockband het nummer 'I know that name'.

De kaartverkoop voor het concert van de Eagles, dat deel uitmaakt van hun Long Road Out of Eden-tournee, is al even onderweg. Naast nummers van het recente album speelt de band klassiekers als 'Hotel California', 'Desperado' en 'Take it easy'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen