Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scheiding Mel Gibson mogelijk duurste ooit

Shownieuws

De scheiding van Mel Gibson en zijn vrouw Robyn wordt mogelijk de duurste ooit. Volgens People zijn de twee in gemeenschap van goederen getrouwd.

De scheiding van Mel Gibson en zijn vrouw Robyn wordt mogelijk de duurste ooit. Volgens het Amerikaanse tijdschrift People zijn de twee in gemeenschap van goederen getrouwd.

Het stel trouwde 28 jaar geleden zonder huwelijkse voorwaarden. Daardoor heeft de 53-jarige Robyn recht op de helft van het geld dat de eveneens 53-jarige Mel tijdens het huwelijk verdiende. Dat fortuin wordt geschat op een miljard dollar, ruim 750 miljoen euro.

Als Robyn inderdaad met zo'n vijfhonderd miljoen dollar aan de haal gaat, vestigt ze een record. Tot nu toe was de echtscheiding van basketballer Michael Jordan het duurst. Hij hoestte drie jaar geleden 168 miljoen dollar, ruim 126 miljoen euro, op toen hij scheidde van zijn vrouw Juanita.

Mel Gibsons fortuin zou onder meer een Fiji-eiland van een paar miljoen omvatten. Een Amerikaanse advocaat die niet betrokken is bij de echtscheiding verwacht geen moddergevecht in de rechtbank. "Waarschijnlijk is er binnen een paar maanden een schikking. Het zal geen smerige zaak worden, omdat er genoeg geld in het spel is."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen