Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jay Leno grapt in talkshow over ziekenhuisopname

Shownieuws

Jay Leno heeft zichzelf maandagavond op de hak genomen in zijn dagelijkse Tonight Show. De talkshowpresentator werd vorige week opgenomen in een ziekenhuis.

(Novum/AP) - Jay Leno heeft zichzelf maandagavond op de hak genomen in zijn dagelijkse Tonight Show. De talkshowpresentator werd vorige week opgenomen in een ziekenhuis. "Ik heb een rauw varken gegeten dat een vriend had meegenomen uit Mexico", grapte Leno. "Het was heerlijk."

De 58-jarige talkshowhost werd donderdag opgenomen in een ziekenhuis. Een dag later mocht hij weer naar huis nadat bleek dat hij niets ernstigs onder de leden had. De Amerikaan moest van een zuster van de zender NBC, dat de Tonight Show uitzendt, naar het ziekenhuis omdat hij 39,5 graden koorts had. Volgens Leno heeft NBC last van een 'overly dramatic nurse', letterlijk: een overdreven dramatische zuster.

Donderdag en vrijdag zond NBC herhalingen uit van de Tonight Show. Het was de eerste keer sinds Leno's aantreden in 1992 dat de presentator verstek moest laten gaan. "We zijn terug en we gaan niet nog meer shows of optredens afgelasten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen