Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Première 'Wolverine' uitgesteld om varkensgriep

Shownieuws

'X-Men Origins: Wolverine' gaat woensdag niet in première in Mexico. Twentieth Century Fox heeft de feestelijkheden uitgesteld in verband met de varkensgriep.

'X-Men Origins: Wolverine' gaat woensdag niet in première in Mexico. Filmmaatschappij Twentieth Century Fox heeft besloten de feestelijkheden uit te stellen in verband met de varkensgriep. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Een van de redenen om de première uit te stellen is 'het welzijn van Hugh', zegt een woordvoerder van de filmmaatschappij. Hoofdrolspeler Hugh Jackman zou als enige acteur de première in Mexico City bijwonen. Maar ook andere overwegingen spelen een rol. De Mexicaanse overheid heeft burgers opgeroepen thuis te blijven. Scholen zijn gesloten en filmketens hebben besloten tientallen bioscopen te sluiten. "De première door laten gaan onder deze omstandigheden heeft geen enkel nut", aldus de woordvoerder.

Volgens de filmmaatschappij komt er misschien een nieuwe datum voor de première. "Hugh is in Mexico erg geliefd, dus we zien wel wat er gebeurt. We houden de situatie in de gaten."

De varkensgriep heeft in Mexico aan meer dan honderdvijftig mensen het leven gekost. Duizenden mensen zouden besmet zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen