Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Farrah Fawcett krijgt bezoek van gedetineerde zoon

Shownieuws

Farrah Fawcett heeft zaterdag bezoek gehad van haar zoon Redmond O'Neal. O'Neal zit in hechtenis wegens drugsbezit. Fawcett lijdt sinds 2006 aan anale kanker.

(Novum/AP) - Farrah Fawcett heeft zaterdag ziekenbezoek gehad van haar 24-jarige zoon Redmond O'Neal, die in de gevangenis zit op verdenking van drugsbezit. Fawcett lijdt sinds 2006 aan anale kanker en bracht begin deze maand enige tijd in het ziekenhuis door.

Redmond, zoon van acteur Ryan O'Neal, bekende in juni schuld aan het bezit van heroïne en methamfetamine. Een paar maanden later werd hij samen met zijn vader opgepakt nadat er drugs in hun gezamenlijke woning in Malibu waren gevonden. Die zaak loopt nog. Op 5 april werd Redmond opnieuw gearresteerd. Hij zou geprobeerd hebben heroïne een gevangenis binnen te smokkelen. Deze week moet hij twee keer voor de rechter verschijnen. Mogelijk mag hij terug naar een afkickkliniek.

Farrah Fawcett, die onder meer te zien was in de televisieserie Charlie's Angels, vecht sinds 2006 tegen kanker. Begin deze maand lag ze enkele dagen in het ziekenhuis. Berichten dat de kanker was uitgezaaid naar haar lever zijn door de woordvoerder van de actrice ontkend. Redmond zei eerder tegen de rechter dat zijn moeder nog maar veertig kilo weegt. Ook dit is door haar woordvoerder tegengesproken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen