Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moeder Tori Spelling schreeuwt om contact

Shownieuws

Candy Spelling, de 63-jarige moeder van actrice Tori, hoopt dat haar dochter contact met haar opneemt. Dat schijft ze in een brief op haar website.

Candy Spelling, de 63-jarige moeder van actrice Tori, hoopt vurig dat haar dochter contact met haar opneemt. In een brief die te lezen is op haar website schrijft Candy dat haar dochter niet reageert op e-mails, telefoontjes en sms'jes. Tori ontkende onlangs tegenover het Amerikaanse tijdschrift People dat ze op voet van oorlog leeft met haar moeder.

Candy schrijft dat ze contact wil met haar dochter en kleinkinderen, de 2-jarige Liam en de tien maanden oude Stella. "Ik ben een moeder die, zoals iedere moeder, contact en een geweldige relatie wil met jou, mijn dochter en jouw familie", schrijft Candy. "Bel me, schrijf me, sms me."

De 35-jarige Tori en haar moeder hebben al jaren een moeizame relatie. Hun verstandhouding bereikte een dieptepunt toen Tori drie jaar geleden via via moest vernemen dat haar vader, tv-producent Aaron Spelling, was overleden.

Candy schrijft dat ze de buitenom de media aan de moeizame relatie wil werken. "Ik wil geen reünie via een talkshow of praten via de media. Ik wil een band met jou en met mijn kleinkinderen." Candy sluit de brief af met de mededeling dat ze hoopvol is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen